juli 2016

Dit najaar start de nieuwbouw voor de afdeling Kinder‐ en jeugdpsychiatrie van het AZ SintLucas te Brugge (op het terrein van het huidige K‐paviljoen en de tuin).   De definitieve ingebruikname van het gebouw wordt voorzien tegen begin 2018.   In 

Beste Dokter

Vanuit Domus Medica en het kennisdomein ICT hebben we de FOD Sociale zaken steeds gevraagd (reeds vorig jaar) om Handicare pas in te voeren als aan twee voorwaarden voldaan is:

Op zaterdag 24/9 organiseert Domus Medica een opleiding voor een veiligheidscoördinator per huisartsenkring.

Vrouwelijke huisarts zoekt een fijne collega.
Praktijk in landelijk gebied op slechts 15 min. van strand en stad.

Als laatstejaarsstudent Farmaceutische Wetenschappen aan de universiteit van Antwerpen heb ik mijn masterproef geformuleerd rond het onderwerp 'Farmaceutische zorg bij nierinsufficiëntie'.Tijdens mijn stage in de officina-apotheek kwam ik erachter

Als huisarts komt u vanaf 2016 in aanmerking voor een geïntegreerde premie ter ondersteuning van de praktijk en van het gebruik van E-diensten (=geïntegreerde praktijkpremie). U moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Elk jaar circuleren er andere griepvirussen. Daarom laten 65-plussers, chronisch zieken en zwangere vrouwen zich het best elke herfst vaccineren tegen de seizoensgriep.