juni 2015

 

 

 

Op de website Nefrologie  van het AZ Sint-Jan Brugge  kan u voortaan informatie  terugvinden omtrent Chronische nierinsufficiëntie.

Beste  dokters

Omdat ik zo regelmatig vragen krijg zowel van juristen, dokters als betrokken familieleden heb ik het idee opgevat zelf een eigen reeks lezingen te organiseren in kleine kring nadat ik ondertussen tientallen lezingen over dat onderwerp voor diverse organisaties gegeven heb.

 Twee van onze ruimtes in het voorgebouw van mijn woning worden volgende week als ontvangstruimte en vergaderruimte ingericht om in zeer kleine groepen (max. 10 personen) dergelijk programma aan te bieden.

 

 Vanaf 1 juli 2015 worden de wachten die onder de noemer “inwendige ziekten” vallen, anders georganiseerd.

Heel wat huisartsen uit de regio Noord West-Vlaanderen nemen één of meerdere mandaten op om de beroepsgroep te vertegenwoordigen binnen eerstelijnsorganisaties, ziekenhuizen, projecten, … .  

Sinds 2003 ondersteunt de Artsenorganisatie Noord-West Vlaanderen (vroeger onder de naam  KGBN), op vraag van de directie van het Concertgebouw Brugge, alle eigen producties van het Concertgebouw door een medische permanentie.