Nieuwsoverzicht

Alle nuttige documenten (draaiboek triageposten, teleconsult, gebruik persoonlijk beschermingsmateriaal ...) vind je terug onder het tabblad 'Praktijkwerking' - 'Praktijkondersteunende documenten'.

De Voet&Enkel-Clinic Brugge organiseert hun wetenschappelijk symposium “Happy Feet “ op zaterdag 5 oktober 2019 (Vives Brugge).

Een boeiend programma wordt u aangeboden met topics rond Orthopedische Voet- en Enkelchirurgie, waarvoor een interessant panel, met expert-sprekers binnen hun vakgebied, kon worden samengesteld. State of the art evaluatie en multidisciplinair aanpak/therapie van de courante en minder courante voet-enkel pathologie worden besproken.

Enige tijd geleden werd u via de nieuwsbrief uitgenodigd om mee te doen aan een onderzoek.

Hierbij vindt u de resultaten van dit onderzoek

Enige tijd geleden werd u via de nieuwsbrief uitgenodigd om mee te doen aan een onderzoek.

Hierbij vindt u de resultaten van dit onderzoek

In opdracht van de Vlaamse overheid zijn SEL en LMN druk bezig met het verzamelen van alle gegevens van zorgaanbieders en zorgverstrekkers voor de sociale kaart.

Enige tijd geleden werd u uitgenodig om deel te nemen aan een eindwerkonderzoek omtrent kennis van huisartsen over de gevolgend van gehoorverlies.

In bijlage kunt u de reusltaten van dit onderzoek, de discussie en de conclusie vinden.

HABO werkt aan een project om ondersteuning te bieden bij uw praktijkpermanentie in acute noodsituaties. Daarom is de kring op zoek naar artsen die interesse hebben om als vervangarts in te vallen.

Vanaf 05/02/19 wijzigde de manier waarop de oproepen tijdens de huisartsenwachtdienst verwerkt worden.